Kiire emadepäeva Q&A koos Annaga

Kes veel ei teadnud, siis Anna on üks meie brändi peadest, kes disainib, juhib ja organiseerib kõike vajalikku, mis Woolishiga kaasas käib. Emadepäeva hakul on vägagi paslik rääkida sellest, kuidas on pere kõrvalt brändi hallata ja mida näiteks emale kingiks viia. Tegime selle tarbeks kiire intervjuu. Viska pilk peale!

Räägi meile endast natukene. Kui enamus eestlasi kannab tumedaid toone, siis kust sina oma värviarmastava geeni oled saanud? - See on tingitud minu päritolust. Ma ise olen sündinud Kiievis, ema on mul ukrainlane ja isa on eestlane. Ma arvan, et selline segu-mix ongi sellise värviarmastuse mulle andnud.

Mis on hetkel su lemmiktoode Woolishi kollektsioonist? - Praeguse kevadisel hooajal on mu lemmik flamingo vest, mida sa saad ka kahtepidi kanda. Samuti saad sobitada erinevate toodetega. Multifunktsionaalne ja samas ka soe.

Emadepäev on lähenemas, kuidas teie oma perega emadepäeva tähistate? - Ma arvan, et see aasta tuleb ka üllatus. Erinevad aastad, erinevad ajad. Ootan põnevusega, et kas lähme piknikule või mõtlevad lapsed midagi välja.

Palju mürakarusid teie peres on? - Minul on 3 poissi.

Kui keeruline või kerge 3 poisi kõrvalt brändi hallata on? - Ma võin siinkohal aitäh öelda Eigole, kes on mulle ka abiks. Me kahekesi püüame Woolishit ja lapsi hallata. Woolish on siis nagu neljas laps meil. Püüame kõike hoida balansis.

Räägi meile, millest sa just praegu unistad, kui maailm oleks täiesti avatud? - Kuna ma armastan värve ja ma olen iseloomult aktiivne ja keevalisem, siis ma igatsen õudsalt inimestega suhtlemist. Minu jaoks see sotsiaalne elu on hetkel see unistus. Sooviks oma sõpru näha, väljas kohvitamas käia, restorane ja kontserte külastada.

Teie mütsikollektsioon on teadagi väga suur. Milline on sinu lemmikmüts Woolishi kollektsioonist? - Sõltub hooajast, kas on hästi külm või pigem soojem. Praegu on kindlasti Lara müts - hästi soe, aga samas kerge. Mõnus ja mugav.

Räägi, mis sa soovitaksid oma emale sellel aastal kinkida? - Emadepäevaks on valik päris suur. Meie mütsid on värvilised ja tuusad. Ehk siis mõni müts või sall, et selline väike aksessuaar, mis lisaks igapäevaellu väikest efekti.

Kas sul on mõni lemmiktegevus kevadel koos oma perega? - Jaa, kuna me oleme kõik sportlikud, siis meile meeldib palju väljas käia näiteks jooksmas või igasugu õuemängusid mängida. Õues veedame tihti laste ja abikaasaga koos aega.

Anna üks kiire soovitus veel. Kuidas motivatsiooni hoida ja värve oma elus igas hetkes näha nii nagu sina seda teed? - Tuleb olla positiivne ja igast hetkest rõõmu tunda. See lisabki sinu ellu värvi. Mitmekülgsus on oluline ja asju ei tasu liiga tõsiselt võtta.