Kes sa oled ja millega sa tegeled? Minu nimi on Jane ja ma töötan Endla Teatris näitlejana.

Mis sulle näitlejaameti juures kõige enam meeldib? Kõige enam naudin selle elukutse juures mängu, kolleege, vaheldusrikkust ja lõputut tööd iseendaga.

Kas sulle meeldib värve kanda? Riietun rõõmuga värvilisse. Tihtilugu olen riietatud kas halli või musta, aga värve ja ägedaid värvikombinatsioone leiab mu kapist samuti päris palju.

Mis emotsioone Woolish sinus tekitab? Mul ei ole küll palju riideid, aga suur osa minu ägedate mustrite ja värvidega rõivastest on just Woolishi omad.

Kuidas pooldad jätkusuutliku eluviisi? Mulle meeldivad kvaliteetsed ja Eestis toodetud rõivad. Kolm aastat tagasi otsustasin, et pean oluliselt vähendama oma kiirmoe tarbimist ja õnneks olen seda ka teinud.

Milline meie kampsun sind kõige paremini iseloomustaks? Kõige paremini iseloomustavadki mind kõik need Woolishi kampsunid, mis ma endale soetanud olen - enamjaolt kõrge kaelusega ja veidi retro-stiilis. Mulle meeldib väga, et mu kapis pole üleliigseid riideid, mida ma ei kanna.

Kas oled ka kodumaa disainerite fänn või toetaja? Nimeta mõni. Mulle meeldib eesti disain väga. Lemmikud on Ellen Richard, Dadamora, Eerin, Iris Janvier, Liisa Soolepp ja Woolish.

Kas pigem bikiinides rannaliival või kamspuniga Eesti suveõhtus? Ma naudin kõiki aastaaegu ja seetõttu mõnulen meeleldi rannaliival bikiinides ja matkan käreda pakasega kampsunisse mähkunult.

Millest sa unistad just nüüd ja praegu? Armastan reisimist ja unistan päris oma kodust. Esimesega on natukene lihtsam, aga küll see teine ka ühel hetkel minuni jõuab.

Kus me sind järgnevate kuude jooksul võiksime näha? Kas laval, kas puhkamas, kas reisimas?! Praegu teen koostööd teatriga R.A.A.A.M. 6ndal juulil esietendub Tõstamaa mõisas lavastus "Läbi kõigi elude ma otsin sind.." ja sügisest algavad taas proovid Endla teatris ning materjal kannab nime "Blackbird". Tööd on õnneks palju, aga puhata ning reisida saab ka. Juuli lõpus võtan ette palverännaku Portugalist Hispaaniasse.