Moekunstikino

Woolishi kollektsioon “Nr 3” on esimest korda ilmumas suurele kinoekraanile.

https://portail.ee/knit-like-a-champion/

Nimelt on bränd sellel aastal kaasa löömas MoeKunstiKino programmiga ning selle raames on valminud Getter Kuusmaa poolt üles filmitud “Knit like a champion” nimeline moeklipp. Tegemist on vabama ning mängulisema vaatenurgaga Woolishi “Nr 3” kollektsioonile. Idee ise sai inspiratsiooni spordist, mugavusest ning funktsionaalsusest, mis käivad ka brändi üldiste tavadega igapäevaselt käsikäes.

Filmis ja fotoshoodile esitletud komplektides on Woolish pannud rõhu kihilisusele, sportlikkusele ja tšempioni suhtumisele. Kui varem on Woolishi tooteid kuvatud rohkem konservatiivsemast küljest, siis selle suunaga soovib bränd tutvustada vaatajale Woolishi multifunktsionaalsemat ja mängulisemat joont. Tuues sisse korvpallisaali ning lõngapallid, juhib bränd tähelepanu ka sellele, et tooted sobivad täpselt soojendusdressiks või mõne kergema spordiala harrastamiseks. Kuna tegemist on meriinovillast toodetega, siis on rõiva hellus ning hingavus garanteeritud.

Woolishi humoorikat videoklippi “Knit like a champion” on võimalik näha 3.-10. oktoobrini toimuva MoeKunstiKino raames enne “Peter Lindbergh: Naiste lood” filmi seansse.